dijous, 19 de febrer del 2015

LAPIERRE tota una gamma per noies!

En resposta a la demanda cada vegada més gran del públic femení d'una bicicleta de carretera d'alta gamma, Lapierre amplia la seva oferta de bicicletes de dona afegint una nova versió de la Sensium Lady a Ultegra.

Aquesta arribarà a les botigues a finals de gener del 2015. La Sensium 400 Lady se suma a les files de les existents, la Sensium 200 Lady i els quatre models de Audacio i Shaper per a dones.

Amb quadre 100% carboni, aquesta bicicleta és topall de gamma per llarga distància i resistència, però adaptat a aquesta versió ja que ha estat especialment pensada per a la dona. A més de la geometria, totes les parts de la bicicleta han estat triades especialment per a la seva adaptació a la morfologia femenina. Un muntatge complet en Shimano Ultegra i rodes Mavic Aksium completen aquesta bicicleta de competició.
bicicleta per noia lapierre sensium


A més de la Sensium 400 Lady també s'afegeix la Urban Shaper 200 Lady a finals del mes de febrer. Una bicicleta de ciutat ràpida, eficient i còmoda, i que encaixa perfectament entre els models de carretera i de ciutat existents.
bicicleta dona Urban Shaper 200L




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada