dimecres, 14 de gener del 2015

SRAM presenta el XX1 amb color negre

Cambio Sram XX1 2015 BlackLa gran novetat del grup estrella de  SRAM XX1 és el canvi de color. El XX1 seguirà inalterat un any més (el tercer) en el que a la seva part mecànica es refereix.

El recent presentat SRAM XX1 Black només introdueix novetats en l'apartat estètic. Es manté amb això la premissa de simplicitat, lleugeresa i durabilitat que han fet que aquest grup suposi un revolució en el Mountain bike actual.

Ara els seus components estaran disponibles en un discret color negre, a més del popular negre, blanc i vermell amb el qual es va llançar en el seu dia.

Sram XX1 2015 pulsador
Petites novetats
SRAM si que ha afegit dues petites novetats al seu catàleg d'accessoris. D'una banda una minimalista xapa per cobrir el suport del desviador davanter (el de plats) en quadres que empren ancoratge “direct mount”, per quan vam decidir fer el salt a les transmissions d'un plat poder cobrir el forat del cargol amb estil.

Està feta en alumini CNC. El seu cost serà d'uns 15 €.
Sram xx1 2015 tapa desviador platos
Protector bielas Sram XX1 2015

També han llançat un protector per a les bieles, de manera que els cops tan habituals que es donen amb elles contra el terra en el pedaleig en llocs estrets o sobre pedres no les facin malbé. És el SRAM Carbon Crank Boot. Tindrà un preu d'uns 10 €. 

Resumint canvi d’ estètica i  incorporació de nous accessoris per un grup de primer nivell per aquest 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada