dijous, 18 de setembre del 2014

27 setembre: Pedalada Infantil Sant Fruitós de Bages

pedalada popular infantil setmana de la mobilitat sostenible i segura Sant Fruitós Bages
“Fem el carrer més nostre”, lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Un any més, del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema 'Fem el carrer més nostre'. Amb la celebració d’aquesta setmana es pretén conscienciar als ciutadans que és possible desplaçar-se, sobretot dins del municipi, d’una manera més sostenible, segura i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.


Per aquest motiu, des de la Regidoria de Medi Ambient i la de Mobilitat i Via Pública amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports i la Policia Local s’organitzen activitats relacionades amb la mobilitat a les escoles del municipi durant la setmana.



I, per tancar la Setmana, el dissabte 27 de setembre, tindrà lloc la Pedalada popular. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament o el mateix dia i és apta per a infants a partir de 5 anys, sempre que vagin acompanyats d’un pare o tutor major d’edat. També hi haurà un circuit conducció i educació vial per fer amb bicicleta obert també a tothom.



La pedalada es finalitzarà amb un berenar per als participants.

Les inscripcions són gratuïtes, però cal formalitzar-les a partir del dia 15 de setembre través de la web www.santfruitos.cat, a les oficines de l’Ajuntament, al Nexe (tardes) i a la botiga ciclisme Triskel 365 (Carrió, 12 de Manresa).

FER INSCRIPCIÓ(fer clic aquí) 


Horaris:
A partir de les 16:00  A 16:30(RECOLLIDA INSCRIPCIONS/ DORSALS I BOSSES OBSEQUI)
A les 17:00 sortida pedalada i inici activitats Parc del Castell

Ubicació:
zona del Parc del Castell de Sant Fruitós de Bages. 



MÉS INFORMACIÓ: FACEBOOK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada