dilluns, 28 de juliol del 2014

El Regadiu de Manresa, la sèquia i el vi 3 NITS

sortida nocturna amb btt a manresa
Segona sortida nocturna guiada d’estiu amb bicicleta de muntanya, pels camins del regadiu de Manresa, la Sèquia i Comabella. Aquest cop acabant amb un tast de vins  de l’Urpina de la fundació Ampans.
El grup de ciclistes va realitzar el recorregut guiat d’uns 17km amb un desnivell d’uns 271 metres sortint des de la Botiga de ciclisme de Manresa Triskel 365 i pels que és van incorporar al centre de visitants del Parc de l’Agulla, van realitzar un total de 14km.  El trajecte que transcorria per trams de Sèquia , pista de terra de la zona de regadiu de la ciutat de Manresa com el Poal i la zona del Pla de Bages. El recorregut  de nivell fàcil presentava algun tram tècnic i estret que va posar a prova les habilitats dels ciclistes.

La sortida nocturna va acabar a les instal·lacions del Centre de visitants del Parc de l’Agulla, donant a conèixer la tasca i els vins d’AMPANS.  El vi 3 NITS és fruit d’una donació que la família Vila d’Urpina va fer  Ampans, i una de les primeres activitats que s’hi va desenvolupar va ser la recuperació i el conreu de vinyes.

bici tast de vi urpinaA l’Urpina s’elabora 2 vins, amb la col·laboració Collbaix i Abadal, dos cellers vinculats a AMPANS a través dels seus fundadors, que són membres del patronat.

AMPANS és una fundació que l’any que ve farà 50 anys, que treballa per donar oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual, a través d’Escola, Atenció diürna i ocupacional, Llars, Residències, Inserció laboral, Tutela (per les persones que no tenen família), Programes de vida Autònoma... Actualment s’està  donant atenció a més de 1.300 persones.
Els vins els es poden comprar a les mateixes instal·lacions a AMPANS, als seus establiments del Garden i  El Restaurant Canonge, on podeu sol·licitar la targeta client i obtindreu descomptes en el vi i la resta d’articles.

Us deixem alguns enllaços d’interès, com la Festa de la Verema del Bages que cada primer dissabte d’octubre celebrem a l’Urpina, i a la qual aprofitem per convidar-vos Esperem que conèixer el 3Nits d’Urpina fos una bona experiència.

Festa de la Verema:

Mares:


Oriol Farré de Gossos i l’Òscar:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada