dimarts, 3 de novembre del 2015

Lapierre Ultimate, la família creix.

Cada cop hi ha més gent que sap el què vol i busca una bicicleta la carta o adaptada el seu gust, per això Lapierre va crear el programa Ultimate.

El 2014 es va integrar en  el configurador de Lapierre Ultimate les bicicletes de muntnaya ¡ el 2015, la família creix! Per tant ara siguis més del cross-country, trail o all-mountain, pots assegurar que hi haurà una Lapierre per a tu!
ProRace UltimateXR Ultimate Saborosa AM UltimateZesty XM Ultimate

Escull:
Et proposem quatre models, quatre bicicletes de referències cadascuna en el seu segment: la ProRace (27.5 "& 29") per els amants del rendiment en XC, la XR 29 per als apassionats de la doble suspensió lleugera, i les saborosa XM i AM per aquells més polivalents (trail & All-Mountain).

La carretera, també presenta novetats! La Xelius SL, nou model ultra-lleuger en la nostra gamma 2016, ara també podràs dissenyar-«a la carta» en 2 models diferents. La Aircode SL i la Pulsium estan disponibles amb 2 dos models diferents cadascuna, entre les quals una versió «FDJ Rèplica». Ets més aero, confort o pes ploma? Segur que trobaràs calçat per el teu peu!
Aircode SL UltimatePulsium Ultimate Xelius SL UltimateXelius SL Ultimate

Tots els models del programa Ultimate de Lapierre són de Carboni i es beneficien de tota l'experiència i la tecnologia de Lapierre amb una fabricació d'alta gamma. Quadres de carboni mat, dissenys exclusius, etc. Perquè donis el millor de tu mateix cada vegada que estàs sobre elles.
Com dissenyar? Entra a Ultimate MTB o Ultimate Road, tria el model, selecciona els components i crea la bici dels teus somnis.

TU IMAGINA, TRIA, I NOSALTRES REALITZEM LA BICI DELS TEUS SOMNIS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada