divendres, 25 de juliol del 2014

La prestigiosa marca POC arriba a Manresa

ulleres, cascos poc de ciclisme amb equip garmin
La avantguardista companyia sueca POC que entrà al món del ciclisme de carretera amb el seu casc, el Octal, i una àmplia gamma tèxtil. 

Després d'anys equipant a alguns dels millors bikers i esquiadors amb els seus cascs i armadures, POC va decidir fer un pas més enllà i incorporar-se també al món del ciclisme en carretera. Ara la extraordinària marca arriba a la ciutat de Manresa a través de la nostra botiga de bicicletes.

Aquesta marca de prestigi reconegut, destaca per sobre de totes les altres pels seus elements de seguretat en tots els seus productes. Poc pensa i fabrica productes pensant amb l’usuari i la seva integritat física. 

Dins la gamma de ciclisme destaquem el seu casc de bicicleta de carretera, el Octal, el primer casc de carretera de la companyia, dissenyat sota la premissa d'oferir la màxima protecció sense comprometre per això el rendiment, l'Octal ha estat construït amb una estructura d'una sola peça que gràcies a l'optimització estratègica de la distribució del Poliestirè expandit dóna com a resultat un pes final d’ únicament 195 grams sense posar per això en risc gens la seguretat del ciclista. Pel que fa a la ventilació, POC ha fabricat un casc amb menys obertures però més grans, especialment a la zona frontal, el que permet una excel•lent circulació de l'aire a l'interior. 

Cascos bicicleta poc elements de seguretatIgual que passa amb les firmes sueques d'automòbils, el Octal és pioner en sistemes de seguretat, tant passiva com a tercers. POC ha dotat al Octal del segell ICE, un codi de barres a la part posterior del casc que pot ser registrat amb tota la informació important de l'usuari perquè un metge la escanegi (en cas d'accident) amb l'aplicació apropiada. 

Pensant probablement en el seu salt al ciclisme professional aquest 2014 de la mà d'un dels equips del World Tour, POC ha preparat el Octal aeroport, un casc amb la mateixa base que el Octal però amb una coberta superior llisa que tapa els orificis de ventilació , oferint una millora en el rendiment aerodinàmic, cosa indispensable en l'evolució actual que està patint el ciclisme de competició. 

De cara a la lluita contra el crono, ja des del passat any POC compta en el seu catàleg amb el Tempor. Com a principal característica destacar l'avançat treball aerodinàmic a què ha estat sotmès. Hores i hores de túnel del vent més d'estudis CFD ser necessari per crear aquestes formes que permeten que l'aire que impacta al cap del ciclista es redistribueixi aprofitant la forma del casc i de les espatlles del ciclista, generant una circulació de l'aire fluida i uniforme. 


mallot ciclista poc
mallot ciclista poc, seguretati  màxima visibilitat
POC completa la seva línia de productes de carretera amb una extensa oferta de roba ciclista per a qualsevol tipus de condició i clima, a més de la seva ja famosa gamma d'ulleres. A través de diverses combinacions tècniques i de material, POC ha desenvolupat una gamma de peces d'alta qualitat. Lleugeresa, comoditat i rendiment aerodinàmic serien les principals línies a destacar del tèxtil de POC. Un dels productes més cridaners de la companyia sueca són les seves ulleres DO Blade, les mateixes que ha llueixen els corredors de l’equip Garmin que pel seu cridaner estil han esta en boca de tots en la ronda gal•la. 

Cal destacar que tots els productes de carretera de la marca POC han estat desenvolupats sota el protocol AVIP (atenció, visibilitat, interacció i protecció) a través del qual pretenen reduir les conseqüències dels accidents sorgits arran de l'ús de la bicicleta, emprant mètodes tant de seguretat activa com passiva. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada