divendres, 31 de juliol del 2015

Nou Garmin Edge 25


Garmin edge 25 a Triskel 365
Els primers models del  nou Garmin Edge 25  ja han arribat a la botiga de bicicletes Triskel 365 de Manresa. El nou Edge 25 consta d’un GPS compacte i molt fàcil d'utilitzar amb funcions de connexió. ve amb multiles funcions com: Realitza un seguiment de la distància, la velocitat, la freqüència cardíaca i el temps en ruta,  permet descàrregar i segueir nous recorreguts. Guarda, planifica i comparteix les teves activitats en Garmin Connect ™. Resistent a l'aigua, dispositiu durador. Funcions de connexió, per a una càrrega de dades immediata i LiveTrack.

Supera't. 

Edge 25 capta estadístiques essencials del teu recorregut com el temps, la distància, la velocitat, l'ascens total i la ubicació. Si es vincula amb una corretja de freqüència cardíaca, també registra els teu batecs i la zona de freqüència cardíaca, per la qual cosa podràs saber quan has assolit el teu objectiu. La compatibilitat amb la freqüència cardíaca també proporciona informació més precisa sobre les calories cremades durant el recorregut.

Petit però potent 

L'Edge 25 ofereix totes les estadístiques que necessites per elevar el teu recorregut al següent nivell. Té una mida reduïda, però inclou funcions com les notificacions intel•ligents quan es vincula amb un smartphone.

Roman en ruta
edita mapes amb garmin conect edge 25Tria alguna les rutes seguides pels altres o crea la teva pròpia amb el Garmin Connect, la comunitat en línia gratuïta de Garmin. Quan triïs una ruta, pots carregar-la directament a Edge 25 i seguir- la per arribar a la destinació que vulguis. Pots fins i tot competir contra tu mateix per fer-ho encara més interessant.

Veu més ràpid, veu més lluny

Edge 25 permet conèixer la velocitat i la distància de les teves recorreguts. Si ho vincules amb sensors ANT + ®², també podràs fer el seguiment de la cadència, així com de la velocitat i la distància en interiors.

Rastreig en temps real
Si es vincula amb Bluetooth, el seguiment en temps real permet als teus amics i familiars seguir el teu recorregut en temps real. Convida a seguidors a través de correu electrònic o xarxes socials, cosa que els permetrà veure les teves dades en directe a Garmin Connect.

No tens connexió de dades? No hi ha problema
Edge 25 utilitza satèl•lits GPS + GLONASS per fer el seguiment de la distància, la velocitat i la ubicació del teu recorregut, fins i tot sota arbres molt densos. A diferència dels telèfons, pots utilitzar el Edge 25 fins a 10 hores sense preocupar-te pel drenatge de dades o per que s'esgoti la bateria.

Connecta't
GARMIN EDGE 25 PETIT I POTENTA través de Bluetooth amb un telèfon compatible o mitjançant una senzilla connexió al teu Mac ® o PC, podràs carregar les activitats a la comunitat garmin d'exercici en línia gratuïta, Garmin Connect. Aquí, pots veure el trajecte al mapa, analitzar-lo, compartir-lo i veure molts més detalls.

Segments

Amb els segments de Garmin Connect, pots competir amb altres ciclistes i veure els teus resultats després del recorregut a la classificació. Inclou alertes al dispositiu dels punts d'inici / fi de segment.


Sensor freqüència cardíaca en modelses ven per separat .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada