dimarts, 11 de novembre del 2014

El concepte de l’acceleració re-definit per la BMC SLR01

BMC SLR01 a Catalunya

Els requisits per a la Teammachine van ser definits per les exigències de les carreres World Tour. Campions nacionals i components del equip BMC Racing com Philippe Gilbert, Cadel Evans i Tejay Van Garderen sol·licitaven una bicicleta equilibrada,  lleugera i que ajudes a minimitzar el desgast del ciclista en pujades de categoria especial, al mateix temps tingues una ràpida acceleració per afrontar atacs dels rivals o per passar a l’ofensiva en carrera.

BMC va escoltar les seves necessitats abans d'excavar a la borsa de trucs del seu equip impecable d'enginyers per elevar el rendiment de la SLR01 a un nou nivell. Amb la tecnologia ACE, l’equip d’enginyers de BMC únics en el sector acceleren el procés de disseny i enginyeria normal i creen una quantitat sense precedents de 34.000 prototips generats per ordinador per trobar el marc dels nostres corredors de BMC cercaven: l'equilibri perfecte entre rigidesa i lleugeresa. El resultat final és la SLR01 Teammachine, que ofereix el que anomenem, "acceleració redefinida."

Pes lleuger és igual  BMC SLR01 Teammachine és la bicicleta més lleugera en gamma BMC. El quadre pesa 790 grams. Un dels quadres  més lleugers disponibles al mercat.  Ara  l’equilibri amb  la rigidesa d'alt nivell del SLR01 permet una acceleració impressionant, fins i tot en pujar les pendents més pronunciades. La geometria SLR01 Grand Tour,  una bicicleta guanyadora, ofereix una excel·lent agilitat, el màxim control, i  una tremenda confiança en els descensos més ràpids i corbes més estretes.
BMC SLR01 Teammachine
El resultat final és la SLR01 Teammachine: una bicicleta de carretera  que encarna la combinació perfecta de pes, rigidesa i la flexibilitat vertical per oferir-vos  un passeig pro-tour digne. Un disseny digne de la precisió Suïssa i per gent que busca ratlla la perfecció en un quadre pel dia a dia amb un rerefons de competició.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada